magento

C1 verliest thuis met 0-3 !

Toegevoegd op 4 mei 2014 om 00:00 door Voetbalfan ®
Whatsapp Facebook Twitter


C1 verliest thuis met 0-3 !
Haaglandia C2 trainer Bas, kleinzoon van de rasechte Scheveninger Opa Willem Toet doet Scheveningen C1 de das om!

-geschreven door Voetbalfan ®-

Houtrust - OK, de laatste competitiewedstrijd van Scheveningen C1 ging eigenlijk om des keizers baard. Er stond voor beide jeugdteams niets meer op het spel, misschien leverde de verrassende 0-3 zege van de Rijswijkers een mooie seizoensafsluiting op.

Voor de Scheveningers was de kampioenschap al geruime tijd binnen. Voor de meesten was het ultieme moment van het binnenhalen van de titel ook het slechte moment om maar de kantjes ervan af te lopen. Bij vlagen werd er leuk gevoetbald, dat bleek niet voldoende om de verrassend goed voetballende bezoekers te stoppen.

Het was sneu voor de degenen, die er echt voor wilden gaan en het laatste competitieduel tot een goed einde te brengen. Helaas staken belangrijke sterkhouders binnen de Scheveningse gelederen niet in een prima vorm. Tja, dan is zelfs de tweede garnituur van de Haaglandia/W C-selectie te sterk voor de kampioensploeg.

Dus concluderend, onze Scheveningse C1 selectie speelde zeer matig en werd terecht verslagen door de slimme tactiek van Haaglandia/W C2 trainer Bas Toet, een talentvolle jeugdtrainer met een hoog Scheveningen-gehalte!

Bijzonderheden:
C2 speler Robert Kuijper kreeg speelminuten als rechtsback en maakte een verdienstelijke invalbeurt. Nicky van Maanen (nummer 10) kreeg de aanvoerdersband om.
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento