magento

C1 spits Emma weer in O15.

Toegevoegd op 22 april 2014 om 00:00 door Voetbalfan ®
Whatsapp Facebook Twitter


C1 spits Emma weer in O15.
(Bron: KNVB)

KNVB-coach Johan van Heertum heeft de selectie bekendgemaakt van het Nederlands elftal voor speelsters onder 15 jaar, dat op woensdag 23 april in actie komt tegen de leeftijdsgenoten uit Duitsland. De oefeninterland op Sportpark De Koerbelt, het terrein van Excelsior’31 in Rijssen, begint om 16.00 uur.

De selectie bestaat uit deze achttien speelsters:
Jamie Altelaar (sv Diemen)
Maud Asbroek (FC Twente)
Anne Bhagerath (FC Twente)
Romy Dalebout (DWO)
Eva van Deursen (RKVVO)
Fieke Hendriks (FC Twente)
Bente Jansen (FC Twente)
Lara Kasbergen (NLC'03)
Daphne Nierop (DSS)
Fréderique Nieuwland (Spijkenisse)
Aniek Nouwen (sv Deurne)
Dayna Schra (FC Twente)
Joëlle Smits (OJC Rosmalen)
Zoï van de Ven (Spijkenisse)
EMMA VAN DER VORST (svv SCHEVENINGEN)
Danique de Vree (FC Twente)
Noah Waterham (ASC'62)
Danique Ypema (BVCB)

Van Heertum: ,,Duitsland is wereldtop. Een interland tegen hen vormt altijd een uitdaging. Duitsland zal proberen ons 'uit elkaar' te spelen, terwijl wij juist ervoor moeten zorgen dat we compact blijven staan. Om vervolgens vanuit de achterste linie met verzorgd spel richting het doel van de tegenstander te gaan, ook al zal dat tegen deze opponent niet meevallen.”

Overigens verschijnt eveneens het Nederlands elftal voor speelsters onder 17 jaar op woensdag 23 april in Rijssen. Op Sportpark De Koerbelt klinkt om 19.00 uur het startsein van de eerste van twee oefeninterlands tegen Zweden. Het tweede treffen van het team onder leiding van KNVB-coach Maria van Kortenhof met de Zweedse leeftijdsgenoten is op vrijdag 25 april, aanvangstijd 12.00 uur.

Kaartverkoop
Een combinatieticket voor beide wedstrijden (Onder 15 en Onder 17) op 23 april kost € 2,00 en voor groepen vanaf tien personen € 1,00 per persoon. Voor de tweede interland van Speelsters onder 17 tegen Zweden, op dezelfde locatie, is de toegang gratis. Informatie over de kaartverkoop is ook te vinden op onsoranje.nl en excelsior31.nl.
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento